Translate

maanantai 15. heinäkuuta 2013

4kk sitten...

...syntyi meille pikkuinen tytön tyllerö, joka on venähtänyt pituutta sekä kasvattanut painoa jo vallan kovasti. Lähes saman verran on kulunut aikaa siitä, kun viimeksi tänne olen postaillut. Lienee siis aika vähän aktivoitua jälleen palmikkopajan suhteen. Osittain poissaoloni syytä on ollut oma väsymys ja saamattomuus, mutta osaltaan myös tyttöstämme vaivannut koliikki. Se nimittäin imi aika lailla mehut ensimmäisinä parina kuukautena. Onneksi itkut ovat nyt helpottaneet ja esikoisemmekin on aloittanut päiväkodin, joten eiköhän tässä taas muutama hetki jää palmikkopajallekin.

Täysin ilman käsitöitä en ole näitä päälle kolmea kuukautta ollut. Pikkuisen syntymän jälkeen olen kerennyt saamaan valmiiksi viimeisimmän ylpeyden aiheeni, palmikkohupparin, ja aloitamaan úseamman uudenkin projektin. Tällä kertaa en kuitenkaan esittele vielä omia tekeleitäni, kun kuvamateriaali on niiden osalta puutteellista. Tässä sen sijaan löytämäni uusi malli, johon rakastuin ensi silmäyksellä! Suosittelen!

http://www.sundayknits.com/tapestry.html

Tämä tosin on niitä sitku-malleja. Nykyinen elämäntilanne kun ei salli kovin pitkiä neulontasessioita. Mutta, mutta... Vielä minä ton joskus teen! Jos vaikka sitten eläkepäivien rattona ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti