Translate

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kevät- & syksyasusteita

Koska tämänhetkiset projektini ovat vielä pahasti "levällään", piipahdan hetkeksi vanhempien töideni pariin. Tällä kertaa esillä on kuluneen kevään yksi lempiprojekteistani eli pipo & kauluri kevät- ja syyskeleihin, jotka syntyivät alkuvuoden muuttohässäkässä tänne toiselle reunalle palloa. 

Olen erityisen tykästynyt pussimaisiin pipoihin, koska niiden alle mahtuvat hyvin niin ponnarit kuin massiivisemmatkin kampaukset. Kaulurista on puolestaan tullut suosikkini siksi, koska se suojaa hyvin kaulan ja on nopea pukea päälle. Näistä kriteereistä, omista ideoista ja paikallisen asustemuodin antamista vinkeistä syntyivät loppukeväästä nämä alla olevat uudet kevät- ja syksyasusteeni.


 Tässä asusteet vielä erikseen...




...ja vielä lähikuva tuosta reikäneulosmallista, johon olen todella tykästynyt. Mallineuleen keksin noin vuosi sitten jostain Novitan julkaisemasta sukkaohjeesta ja sen jälkeen olen käyttänyt sitä monessa työssä. Virallista niemeä mallineuleelle en tiedä, mutta itse olen kutsunut sitä 'reikäpalmikoksi' lähinnä työtavan vuoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti